Nygolfere

Hvilke forudsætninger kræves der?

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at lære at spille golf. Golf er en rigtig familie-sport, som bl.a. gennem sit handicapsystem giver mulighed for, at alle uanset alder, køn, evner og erfaringer kan få en lang række gode oplevelser sammen, såvel sportslige som sociale.

Har du aldrig spillet golf før, tilbyder vi en hel unik Startpakke for dig.

Det er skræddersyet til dig,

• der ikke har spillet golf før,
  • der vil finde ud af, om golf er noget for dig,
  • der ikke kender reglerne,
  • der ikke har noget udstyr,
  • der gerne vil spille en masse golf med det samme og
  • der gerne vil være en del af et godt socialt netværk.
  • Under hele forløbet, tildeles du en personlige Mentor til at hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål osv…

Sådan bliver du medlem:

Du har en række forskellige muligheder for medlemskab i Åskov Golfklub.

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og registrerer dig som medlem i klubben.

Du kan også henvende dig til klubbens begynderudvalg ved at sende en mail direkte til begynderudvalgsformanden

Ole Würtz på mail: begynder@aaskov-golfklub.dk.

Du har også mulighed for at komme forbi golfklubben hver onsdag fra april til september i tidsrummet 18.00 – 20.00. Her vil du altid kunne træffe en fra begynderudvalget.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

Begynderudvalgsformand

Ole Würtz
Begynderudvalgsformand

Hvad er en "Startpakke"?

En Startpakke er indgangsvinklen til et regulært medlemskab i Åskov Golfklub, hvor du kan se, om det at spille golf er noget for dig.

Der er begyndersamling onsdage kl. 18.00 – 20.00, hvor der spilles på par-3 banen.
Desuden er der mulighed for regelundervisning onsdag aftener.

Dog ikke i juli måned.

Du kan starte på golf i Åskov Golfklub på et hvilket som helst tidspunkt, og en Startpakke indeholder:

• 4 skræddersyede træningslektioner med vores golftræner Michael Nielsen:
    • Lektion med lange slag.
    • Lektion med korte slag.
    • Lektion med sand slag (bunker).
    • Lektion med putning.
  • Regelundervisning:
    • En aften på banen og i undervisningslokale.
  • Lån af golfsæt i prøveperioden.
  • Fri afbenyttelse af træningsfaciliteter.
  • Fri afbenyttelse af par-3 bane.
  • Deltagelse i 2 onsdagsturneringer.
  • Mulighed for deltagelse i socialt netværk.

Bemærk: Hele 2021 er denne Startpakke GRATIS.

Når din Startpakke-periode ophører (efter trænerens godkendelse af  gennemført træning og gennemført regelundervisning)  bliver du, med mindre andet aftales, fuldgyldigt medlem i Åskov Golfklub.

Årskontingent i 2021 er kr. 5.100,00, men der betales for alene for det resterende antal måneder af 2021, med kr. 425,00 pr. måned, ved overgang til fuldgyldigt medlemskab  i Åskov Golfklub.

Efter betaling af kontingent og deltagelse i to onsdagsturneringer udleveres DGU-kort, som er en forudsætning for spilleret på banen, og samtidig erhverves ret til at spille på alverdens golfbaner.

DGU-kortet skal altid medbringes, uanset hvilken bane der spilles

Sådan bliver du medlem

Vil du gerne være medlem i Åskov Golfklub, skal du blot udfylde indmeldelsesblanketten til højre. Så registrerer vi dig som medlem i klubben.

Er du ny golfspiller, kan du henvende dig til klubbens begynderudvalg ved at sende en mail direkte til klubbens begynderudvalgsformand Ole Würtz på mailen: begynder@aaskov-golfklub.dk – eller giv ham et kald på telefon 51 25 66 50.

Du kan også komme forbi golfklubben hver onsdag i tidsrummet 18.00 – 20.00 fra starten af april til slutningen af september.

Adressen hedder Sandetvej 19, 7280 Sdr. Felding.

Her vil du altid kunne træffe en fra begynderudvalget.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

Spørgsmål?

Åskov Golfklub - mere end bare en golfbane

Spørgsmål? – Du er mere end velkommen til at kontakte os.