Medlemmer

Medlem i Åskov Golfklub?

Er du allerede medlem af Åskov Golfklub, eller overvejer du at blive det? Uanset så har vi samlet en masse både brugbar og vigtig information til dig på denne side. 

Find bl.a. vores priser og læs mere om de forskellige medlemstyper.

Vi lover dig, at et golf medlemskab i Åskov Golfklub vil give dig mange unikke oplevelser og nye venner…

Hvorfor medlemskab i Åskov Golfklub?

Åskov Golfklubs formål er at drive en golfklub for sine medlemmer og gennem sit virke styrke interessen for og kendskabet til golfsporten.

Du vil derfor opleve en arbejdende bestyrelse, der gør alt for at sikre de bedste rammer for medlemmer og gæster, og en træner, der er engageret og giver en god og grundig opstart med guide til regler og golfsporten.

Derudover vil du opleve en uformel og god omgangstone, og du vil aldrig opleve, at du ikke kan få hjælp.

Når du bliver medlem i Åskov Golfklub, har du faktisk 2 baner til din rådighed. Vi har nemlig lavet en aftale med Holsted Golfklub, således at man kan spille gratis på hinandens baner.

Og med dit medlemskab i hånden kan du, for kun kr. 900,- (2023), få adgang til hele 9 forskellige baner i det midtjyske!

Alt i alt er Åskov Golfklub mere end bare en golfbane – det er en klub som er et rart sted at være med et godt socialt fællesskab.

Åskov Golfklub - mere end bare en golfbane

Spørgsmål til medlemskab? – Du er altid velkommen til at kontakte os…

Junior i Åskov Golfklub

Juniorspiller i Åskov Golfklub

Åskov Golfklubs formål er at drive en golfklub for sine medlemmer og gennem sit virke styrke interessen for, og kendskabet til, golfsporten.

Det skal være sjovt at lære og spille golf.

Det er grundholdningen for juniorspillere i Åskov Golfklub. Derfor består vores træning for juniorer også af mange forskellige spændende aktiviteter og udfordringer – både på banen og socialt.

Et medlemskab for juniorspiller op til 16 år i Åskov Golfklub er kun kr. 700,00 om året. 

Hvilke forudsætninger kræves der?

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne spille golf. Golf er nemlig en rigtig familiesport, som bl.a. gennem det geniale handicapsystem giver muligheden for at alle, uanset alder, køn, evner og erfaringer, kan få en masse gode og positive oplevelser sammen, såvel sportslige som sociale. I golf kan alle spille mod hinanden og have en fair chance for at vinde!

Som juniormedlem i Åskov Golfklub, kan du gratis deltage i juniortræning hver
torsdag eftermiddag fra kl. 17.00 – 18.00. 

Kontakt klubbens juniorudvalg på mail:  juniorafd@aaskov-golfklub.dk eller på telefon 40 33 67 29. for at høre mere om juniormedlemsskab i Åskov Golfklub.

Sådan kommer du igang

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig og melder dig ind i klubben. 

Du kan også bare køre en tur ud til golfbanen (Sandetvej 19, 7280 Sdr. Felding), hvor du, hver mandag og torsdag fra april til september, kan træffe medlemmer af juniorudvalget, når de underviser ved juniortræningen.

Her kan du frit og uforpligtende komme og prøve, om golfspillet også er noget for dig! Du må selvfølgelig gerne tage mor eller far (eller begge!) med!

Vi glæder os til at møde dig.

Junioransvarlig

Jan Christensen
Junioransvarlig

Hvad med udstyr og påklædning?

Klubben har udstyr til juniorer, som du frit kan låne under træningsaftnerne, eller hvis du tager ud i klubben uden for træningstiderne. Klubbens udstyr må ikke tages med hjem.

Vi har ingen specielle krav til påklædning. En god idé er sportssko samt praktisk påklædning, da vi opholder os udenfor, også selvom det regner.

Hvad med turneringer?

Som juniorspiller har du rigtig god mulighed for at få mange gode oplevelser – både ved deltagelse i turneringer i Åskov Golfklub og ved deltagelse i juniorturneringer med juniorspillere fra andre klubber. 

Du kan også deltage i kredsturneringer, hvor du spiller på flere forskellige baner inkl. hjemmebanen i Åskov Golfklub.

Juniorudvalget vil være til stede for at hjælpe dig, når du deltager i disse turneringer.

Seniorspiller i Åskov Golfklub

Er du senior, og har du aldrig prøvet at spille golf før? Så anbefaler vi dig, at du starter ud med en “Starpakke”, hvilket du kan læse mere om her.

Når du har gennemført dit prøvemedlemskab, har du muligheden for at deltage i den ugentlige seniorturnering som er særligt målrettet mod medlemmer over 50 år. læs meget mere om turneringen nedenfor…

 

Er du medlem af ÆldreSagen, har vi også et samarbejde med den lokale afdeling om, at man kan købe et billigt årsmedlemskab (kr. 500,-), som giver adgang til klubbens Par 3 bane og klubbens træningsfaciliteter.
Der spilles hver onsdag formiddag fra 10.00 – 12.00 og man behøver ikke at have et DGU-kort for at deltage, og der kan lånes nødvendigt udstyr af klubben.

Senior i Åskov Golfklub

Seniorturnering

Hver torsdag arrangeres turneringer for seniorer. Turneringerne er åbne for alle medlemmer af Åskov Golfklub, der er fyldt 50 år.

Ansvarlige for afviklingen af seniorturneringerne fremgår af udvalgsoversigten under turneringsudvalget.

Regler for seniorturneringer:

  • Turneringer starter normalt kl. 09.30. 
    (I vinterperioden kl. 10.00)Der er tilmelding til seniorturneringer i GolfBox.

  • Der betales turneringsfee: kr. 30,00 i forbindelse med tilmelding i GolfBox.

  • Der spilles normalt i to eller tre lige store rækker.

  • Seniorafdelingen arrangerer i løbet af sæsonen udflugter til og/eller besøg fra andre klubber.

Eliteafdelingen i Åskov Golfklub

Eliteafdelingen i Åskov Golfklub består af to herrehold og et damehold. 

I 2023 spiller herreholdene i 3. division og i 5. division.
Dameholdet spiller i kvalifikationsrækken.

Elitetruppen bliver udtaget i starten af hvert år, og det er denne trup, der indgår i elitetræningen. Det er også fra denne trup, at spillerne til Danmarksturneringen udtages.

Elitetruppen træner som udgangspunkt hver torsdag aften i sæsonen under ledelse af træner Morten Thuen.
Dertil kommer også en række samlinger på nogle lørdage gennem sæsonen. 

Holdene spiller seks kampe – tre på hjemmebane og tre på udebane – i sæsonen.

Kampprogrammet for eliteholdene kan ses under kampprogrammer.

Støt op og følg med

Vil du følge med i, hvordan det går klubbens elitehold, kan du se resultaterne for holdene her. Der kan du ligeledes se, hvornår eliteholdene spiller, både på ude- og hjemmebane. 

Åskov Golfklub - mere end bare en golfbane

Spørgsmål? – Du er altid velkommen til at kontakte os…